Marar Marinat Somon Cu Castraveți Murate

Marar Marinat Somon Cu Castraveți Murate
Mararul marinat somon cu castraveți murate este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 268 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, castraveți, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez-vin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Vegană Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 minute. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Castraveți Murați Cu Usturoi Și Mărar (Castraveți), Burgeri de somon cu castraveți murați, și Somon În Ghiveci Cu Castraveți Murați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul pe o tavă, presărați cu sare și piper rămase și acoperiți cu mărar rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2
Transferați la grătarul fierbinte și gătiți câteva minute, până se rumenesc frumos. Întoarceți-vă și continuați să faceți grătarul până când este gătit. Somonul va arăta fulgios când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați castraveți murați pe un platou de servire, acoperiți cu file de somon și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Revista