Maple-Unt De Fructe

Maple-Unt De Fructe
Maple - unt de fructe necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 129 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți bucăți de fructe, scorțișoară măcinată, sirop de clătite și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinci individuale de pâine tartă cu unt de arțar cu sos de caramel de arțar, Maple Pecan Blondies cu sos de unt de arțar, și Unt De Dovleac Și Unt Brun Arțar Pecan Granola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Acoperiți, scoateți din căldură și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar; adăugați amestec de fructe. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați sirop și scorțișoară; procesați până se omogenizează. Se acoperă și se păstrează la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista