Maple Pecan Sticky Baruri
Maple Pecan Sticky baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, zahăr tos auriu, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bare Lipicioase De Arțar-Pecan, Pecan-maple Sticky Rolls, și Chifle Lipicioase Din Arțar-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180 cm. C/160 cm. C. ventilator / 350 cm. f / marcă
Ungeți o formă de tort de 23x23x5cm.
Pentru început, faceți baza de patiserie cu crustă scurtă. Într-un castron mare amestecați untul și zahărul cu mâinile, iar la final adăugați gălbenușurile și amestecați.
Adăugați făina și bateți până se formează un aluat moale. Adunați aluatul împreună și apăsați-l în fundul cositorului și 2cm în sus pe laturi (mi-am rulat patiseria).
Coaceți aproximativ 18-20 de minute, sau până devin aurii (mi-am copt orb patiseria cu fasole de copt).
Scoateți din cuptor, dar lăsați cuptorul pornit în timp ce faceți umplutura.
Pentru a face umplutura; într-o cratiță medie combinați toate ingredientele, cu excepția nucilor și extractului de vanilie. Se aduce la fierbere, amestecând până când untul se topește și amestecul este neted. Se fierbe timp de 30 de secunde.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă nucile și extractul de vanilie.
Se toarnă umplutura fierbinte peste crustă și se coace la cuptor pentru aproximativ 15 minute până când umplutura clocotește în centru.
Se lasă să se răcească complet în forma în care umplutura va deveni fermă, apoi se răcește la frigider cel puțin 1 oră și până la 2 ore.
Când este răcit, tăiați în bare cu un cuțit mare ascuțit.