Maple Pecan Pie
Maple Pecan Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 516 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,0 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sirop de porumb, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Arțar și plăcintă de Pecan prăjită cu frișcă de arțar, și Maple Pecan Blondies cu sos de unt de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aliniați o tigaie de 9 inci cu crusta de plăcintă.
Așezați-l pe o tavă de foi.
Într-un castron mare, amestecați împreună siropul de porumb, mierea, siropul de arțar, untul, ouăle, bourbonul, vanilia, coaja de portocală și sarea. Se amestecă nucile pecan și se toarnă în coaja de plăcintă neacoperită.
Coaceți timp de 50 până la 55 de minute, până când centrul este setat. Puneți deoparte să se răcească și serviți.
Fotografie de Steve Giralt
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.