Maple Pecan Baruri
Maple Pecan baruri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 163 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, nuci pecan, sirop de arțar adevărat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Arțar-Pecan, Maple Pecan Baruri, și Bare De Arțar-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie și pulverizați folia cu spray de gătit (sau folosiți antiaderent).
Amestecați untul înmuiat, zahărul și sarea împreună cu o lingură de lemn. Se amestecă ovăzul.
Adăugați făina și amestecați cu lingura până se sfărâmă, terminând-o cu degetele, dacă este necesar, pentru a vă asigura că este amestecată.
Presărați puțină apă. Apăsați crumbles în partea de jos a tigaie și se coace pe centrul rack timp de 15 minute.
Lasă să se răcească.Topiți untul într-o cratiță medie. Se amestecă micul vârf de sare (dacă se folosește) sirop de arțar, zahăr brun și smântână. Aduceți amestecul la fierbere și fierbeți cel mult 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați vanilia și nucile pecan.
Se toarnă umplutura de pecan de arțar peste crustă, întinzându-l uniform cu o lingură.
Coaceți barele pe grătarul central al cuptorului timp de 15 minute.
Transferați barele, în tigaie, într-o grătar pentru a se răci bine. Acoperiți și refrigerați barele timp de 1 până la 2 ore înainte de feliere.