Maple Lager Chicken Ridge
Maple Lager Chicken Ridge ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 843 calorii, 37g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, făina, siropul de arțar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Lager și pui la grătar cu lămâie, Midii în Lager, și Lager Gravy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Bateți împreună berea și siropul de arțar într-o farfurie de 2 litri.
Adăugați ceapa, 4 căței de usturoi și 2 crenguțe rozmarin în amestecul de bere; condimentează cu sare și piper. Aranjați pielea de pui cu fața în sus și condimentați cu sare și piper. Acoperiți vasul cu folie și puneți-l pe o foaie de copt.
Coaceți până când puiul este doar gătit sau până când un termometru introdus în partea cea mai groasă ajunge la 145, aproximativ 40 de minute.
Între timp, combinați uleiul de măsline cu restul de 4 căței de usturoi și 2 crenguțe rozmarin într-o cratiță mică; se încălzește la foc mic până când usturoiul este moale și uleiul devine parfumat, aproximativ 15 minute.
Folosind o lingură cu fante sau clești, transferați pieptul de pui copt și ceapa pe o farfurie. Aruncați rozmarinul și usturoiul; turnați lichidul de gătit rămas într-o tigaie și aduceți la fierbere la foc mare; gatiti pana se reduce la jumatate.
Bateți făina în lichid, urmată de unt; continuați să fierbeți până când sosul acoperă spatele unei linguri, încă aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și se menține cald.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ungeți o parte din uleiul aromat peste pui; așezați pielea în jos în tigaie și grătați până devin aurii și crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe un platou. Aruncați ceapa în uleiul aromat rămas și grătați până când este ușor crocant și carbonizat, aproximativ 5 minute. Puneți ceapa la grătar și sosul deasupra puiului.
Pe porție: Calorii: 371; grăsime totală: 20 grame; grăsimi saturate: 4 grame; proteine: 24 grame; carbohidrați totali: 23 grame; zahăr: 16 grame; fibră: 1 gram; colesterol: 78 miligrame; Sodiu: 254 miligrame