Maple Chicken ' n ' Ribs

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,? Maple Chicken 'n' Ribs ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 1190 calorii, 72g de proteine, și 89G de grăsime. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sirop de arțar, coapse de pui, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Maple Chicken ' n ' cribs, Maple Chicken ' n ' Ribs, și Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Coaste De Arțar Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Împărțiți 1-1 / 2 căni de marinată între două pungi mari de plastic resigilabile; adăugați spareribs și pui în pungi separate. Sigilați pungile și întoarceți-le la strat; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați coastele și puiul, cu pielea în sus, în tigăi de prăjire puțin adânci unse.
Se coace la 350 la 1-1/2 până la 2 ore sau până se înmoaie, ungând ocazional cu marinată rezervată.