Maple Chicken ' n ' ribs
Maple Chicken ' n ' ribs este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 1726 calorii, 159g de proteine, și 112g de grăsime fiecare. Pentru $11.02 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, coapse de pui, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Maple Chicken' n ' Ribs, Maple Chicken' n ' Ribs, și Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Coaste De Arțar Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți coastele și bucățile de pui în câteva pungi mari de congelator sau într-un vas.
Adăugați toate ingredientele rămase, squelching sau totul împreună bine înainte de a sigila punga sau de a acoperi vasul.
Se lasă la marinat la frigider peste noapte sau până la 2 zile.
Scoateți vasul din frigider și preîncălziți cuptorul la 200C / 400 grade F.
Se toarnă conținutul pungii de congelare în 1 sau 2 tăvi mari de prăjire (asigurându-vă că puiul este cu pielea în sus) și se introduce în cuptorul preîncălzit și se gătește aproximativ 1 oră și 15 minute, moment în care totul ar trebui să fie lipicios și lucios Conker-maro.