Maple Caju Caramel Porumb
Maple caju Caramel porumb este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 12 porții cu 239 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, caju, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Caramel caju Blondies cu sos de unt de arțar, Bacon Și Porumb Caramel De Caju, și Bacon Și Porumb Caramel De Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 buc.F. frecați Generos o tigaie mare cu unt sau pulverizați cu spray de gătit.
Întindeți floricelele în tigaia de prăjire și amestecați nucile.Topiți 4 linguri de unt într-o cratiță setată la foc mediu. Se amestecă zahărul brun, siropul de arțar și sarea. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 minute, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă vanilia și bicarbonatul de sodiu.
Amestecul trebuie să se baloneze într-o spumă maro deschis.
Se toarnă peste floricele.Folosind o racletă rezistentă la căldură sau o lingură de lemn, pliați amestecul de zahăr peste floricele până când este acoperit.
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului timp de 45 de minute, amestecând și rupând aglomerările cu o lingură la fiecare 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor. În acest moment nu va fi complet crocant, ci va fi crocant pe măsură ce se răcește.
Lăsați să se răcească complet.Face aproximativ 12 căni