Maple Bubble Pâine

Maple Bubble Pâine
Maple Bubble pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 224 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, lapte cald, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), Pâine Cu Bule, și Pâine Cu Bule De Plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați laptele, untul, zahărul, oul, gălbenușul de ou, sarea și 3 căni de făină. Bateți la viteză medie timp de 3 minute. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
3
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-o cratiță mică, combinați siropul și untul. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 3 minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; împărțiți în 20 de bucăți. Formați fiecare într-o rolă. Într-un castron puțin adânc, combinați zahărul brun și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Puneți untul topit într-un castron separat de mică adâncime. Înmuiați chiflele în unt, apoi înveliți în amestec de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați opt rulouri într-un 10-in uns. tigaie tub canelată; stropiți cu 1/3 cană sirop. Se acoperă cu rulourile rămase, siropul și amestecul de zahăr brun. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
RolaRola
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute înainte de a inversa pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista