Maple-Bacon Crunch Înghețată
Pentru $ 6.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 118g de grăsime, și un total de 2089 calorii. Această rețetă servește 2. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, smântâna grea, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Maple Bacon Crunch Înghețată, Tort De Înghețată De Casă, și Placinta de dovleac a lui Bobby Flay cu scortisoara Crunch si frisca Bourbon-Maple pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea într-un bol până la galben pal.
Se transferă într-o cratiță și se amestecă laptele. Gatiti la foc mediu, amestecand, pana aproape la foc mic (amestecul trebuie sa fie suficient de gros pentru a acoperi o lingura). Se amestecă siropul de arțar.
Se transferă într-un castron și se dă la frigider până la rece, aproximativ 30 de minute.
Faceți slănina fragilă: Ungeți o foaie de copt cu margini. Gătiti slănina într-o tigaie medie la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 5 minute pe parte; transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Lăsați slănina să se răcească, apoi tocați foarte fin.
Gatiti zaharul intr-o cratita la foc mediu-mare, amestecand constant, pana se topeste si devine auriu, aproximativ 4 minute. (Dacă se formează bulgări, se scoate de pe foc și se continuă amestecarea până se topește.) Continuați să gătiți, amestecând, până la chihlimbar deschis, încă 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă imediat untul. Amestecați cu grijă bicarbonatul de sodiu, apoi slănina și pudra de chile.
Se toarnă pe foaia de copt pregătită și se lasă să se răcească până se fixează, aproximativ 15 minute. Rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii, apoi spargeți aproximativ o treime din fragil în cioburi cu un ciocan de carne sau o tigaie grea. Rezervați restul fragil într-un recipient timp de până la 3 zile.
Amestecați crema în crema răcită. Putinei într-un aparat de inghetata. Amestecați cioburile fragile de slănină.
Transferați într-un recipient etanș și congelați până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Fotografie de Antonis Achilleos