Manicotti Umplute Cu Miez
Manicotti umplute cu carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 634 calorii, 38g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sos de spaghete, ou, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Miez Manicotti, Manicotti Cu Spanac Cărnos, și Manicotti Cu Brânză Cărnoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; clătiți cu apă rece.
Scoateți carcasele din cârnați și aruncați-le. Gătiti cârnații și carnea de vită într-o tigaie mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Se amestecă împreună oul și laptele într-un castron mare; adăugați pâine. Se amestecă amestecul de cârnați, brânza mozzarella și următoarele 5 ingrediente. Lingurați în cochilii de manicotti și aranjați într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se toarnă 1 1/2 sos de spaghete borcane peste scoici.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute. Descoperi și se toarnă restul de 1/2 sos de spaghete borcan peste scoici; se presara cu parmezan.
Coaceți, neacoperit, încă 10 minute.
Notă: caserola poate fi asamblată și congelată până la 1 lună. Decongelat în frigider peste noapte; coapte, acoperite, la 350 timp de 40 de minute sau până la încălzire.