Manicotti Umplute Cu Carne
Manicotti umplute cu carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 634 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coji de manicotti, lapte, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până scoici ai putea urma acest curs principal cu Tacos de desert cu coji subțiri de biscuiți, Ganache de ciocolată, umplutură de fructe proaspete și CocoWhip de tei ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Manicotti Cu Miez, Manicotti Cu Spanac Cărnos, și Manicotti Cu Brânză Cărnoasă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; clătiți cu apă rece.
Scoateți carcasele din cârnați și aruncați-le. Gătiți cârnații și carnea de vită într-o tigaie mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Amestecați oul și laptele într-un castron mare; adăugați pâine. Se amestecă amestecul de cârnați, brânza mozzarella și următoarele 5 ingrediente. Puneți lingura în coji de manicotti și aranjați - o într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se toarnă 1 1/2 borcane sos de spaghete peste scoici.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și turnați restul de 1/2 borcan de sos de spaghete peste coji; se presară parmezan.
Coaceți, descoperit, încă 10 minute.
Notă: caserola poate fi asamblată și înghețată până la 1 lună. Dezghețat în frigider peste noapte; coapte, acoperite, la 350 timp de 40 de minute sau până la încălzire.