Manicotti Umplute

Manicotti Umplute
Manicotti umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 549 calorii, 36g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coji de manicotti, cimbru, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până scoici ai putea urma acest curs principal cu Tacos de desert cu coji subțiri de prăjituri, Ganache de ciocolată, umplutură de fructe proaspete și CocoWhip de tei ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Manicotti Umplute, Manicotti Umplute Cu Șuncă, și Manicotti Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti manicotti conform indicatiilor pachetului; scurgeți. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, oregano și cimbru; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
ManicottiManicotti
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați 1/2 cană de brânză; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Umpleți jumătate de amestec de carne în cochilii de manicotti; aranjați într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. Puneți amestecul de carne rămas peste cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți, neacoperit,la 325 de minute pentru 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se presară cu brânză rămasă; coaceți 5-10 minute mai mult sau până când se încălzește și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista