Manicotti Umplute
Manicotti umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 549 calorii, 36g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coji de manicotti, cimbru, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până scoici ai putea urma acest curs principal cu Tacos de desert cu coji subțiri de prăjituri, Ganache de ciocolată, umplutură de fructe proaspete și CocoWhip de tei ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Manicotti Umplute, Manicotti Umplute Cu Șuncă, și Manicotti Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti manicotti conform indicatiilor pachetului; scurgeți. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, oregano și cimbru; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Adăugați 1/2 cană de brânză; se amestecă până se topește.
Umpleți jumătate de amestec de carne în cochilii de manicotti; aranjați într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. Puneți amestecul de carne rămas peste cochilii.
Coaceți, neacoperit,la 325 de minute pentru 20 de minute.
Se presară cu brânză rămasă; coaceți 5-10 minute mai mult sau până când se încălzește și brânza se topește.