Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Manicotti de spanac cu șuncă. Pentru 1,64 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână spanac, sare, brânză ricotta din carton și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Manicotti Umplute Cu Șuncă, Manicotti de Broccoli, șuncă și brânză, și Manicotti De Spanac.
Instrucțiuni
1
Gatiti manicotti conform indicatiilor pachetului. Pentru sos, într-o cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina, piperul, sarea și nucșoara până se omogenizează. Treceți treptat în lapte. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Unt
Nucșoară
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Într-un castron mare, combinați brânza ricotta, spanacul și oregano. Se amestecă șunca; adăugați 1/2 cană sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Spanac
Sos
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scurgeți manicotti; chestii cu amestec de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
șuncă
4
Întindeți 1/2 cană de sos într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Sus cu manicotti umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se toarnă sosul rămas deasupra;se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sos
6
Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute. Descoperiți și coaceți cu 5 minute mai mult sau până se rumenesc.