Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați manicotti cu cârnați și roșii. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 830 calorii, 42G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tăiței manicotti, roșii conservate, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Manicotti umpluți cu cârnați cu sos de roșii uscat la soare, Tigaie cu cârnați cu brânză și paste cu roșii, și Cheesy Manicotti.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
2
Scurgere.
3
Procesați sosul de roșii și roșiile tăiate cubulețe într-un blender 20 de secunde sau până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scoateți carcasele din cârnați și aruncați-le. Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz. Se amestecă crema de brânză, brânza ricotta și 2 căni de brânză mozzarella. Lingură în coji de manicotti; aranjați cojile umplute într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză Ricotta
Scoici Umplute
Cremă De Brânză
Manicotti
Cârnați
Coji De Paste
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se toarnă amestecul de roșii peste coji; se presară cu restul de 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Coji De Paste
Tomate
6
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza este topită și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați caserola să stea cu 10 minute înainte de servire.
8
Se presară deasupra cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt
9
Notă: caserola poate fi asamblată și înghețată până la 1 lună. Decongelați la frigider peste noapte; coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când brânza este topită și cu bule. Dacă preferați o caserolă mai mică, utilizați vase de copt de 2 (11 - x 7 inci). Procedați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Carne de vită măcinată și roșii Manicotti: înlocuiți 1 kilogram de carne de vită măcinată slabă cu cârnați. Se amestecă 1/2 linguriță condiment Italian uscat, 1 linguriță sare, 1 linguriță piper și 1 linguriță semințe de fenicul. Procedați conform instrucțiunilor.