Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Manicotti. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 669 calorii. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmigiano-reggiano, mozzarella, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Manicotti, Manicotti, și Manicotti.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Sareți apa și gătiți manicotti până la timid de al dente, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se răcește pentru a se manipula.
1
Așezați într-un robot de bucătărie conservele de roșii, usturoiul, ceapa, zahărul, busuiocul, pătrunjelul, cimbru, sare și piper după gust și EVOO. Se amestecă până se omogenizează, apoi se pune sosul într-o oală. Se amestecă împreună cu passata sau sosul de roșii și se fierbe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Pasata
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă jumătate din sos într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1
Se amestecă într-un castron mare spanacul, ricotta, jumătate de parmezan, sare și piper după gust și puțină nucșoară. Gustați pentru a regla condimentele înainte de a adăuga ouăle. Odată ce ouăle sunt încorporate, puneți umplutura într-o pungă mare de plastic pentru depozitarea alimentelor și tăiați colțul. Introduceți umplutura în manicotti și puneți-o în vasul de copt. Acoperiți caserola cu sosul rămas, parmezanul și mozzarella. Acoperiți și depozitați pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Manicotti
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F și coaceți până se rumenesc și cu bule, 30 până la 35 de minute.