Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Manicotti. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 669 calorii. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmigiano-reggiano, mozzarella, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Manicotti, Manicotti, și Manicotti.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Sareți apa și gătiți manicotti până la timid de al dente, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge și se răcește pentru a se manipula.
1
Așezați într-un robot de bucătărie conservele de roșii, usturoiul, ceapa, zahărul, busuiocul, pătrunjelul, cimbru, sare și piper după gust și EVOO. Se amestecă până se omogenizează, apoi se pune sosul într-o oală. Se amestecă împreună cu passata sau sosul de roșii și se fierbe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Tocat
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pasata
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă jumătate din sos într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1
Se amestecă într-un castron mare spanacul, ricotta, jumătate de parmezan, sare și piper după gust și puțină nucșoară. Gustați pentru a regla condimentele înainte de a adăuga ouăle. Odată ce ouăle sunt încorporate, puneți umplutura într-o pungă mare de plastic pentru depozitarea alimentelor și tăiați colțul. Introduceți umplutura în manicotti și puneți-o în vasul de copt. Acoperiți caserola cu sosul rămas, parmezanul și mozzarella. Acoperiți și depozitați pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Manicotti
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F și coaceți până se rumenesc și cu bule, 30 până la 35 de minute.