Manhattan-ul italian al lui Michael
Manhattan-ul italian al lui Michael ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 322 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de bitter, zahăr, vermut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Funcționează bine ca o băutură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciuperci Michael, Chili vegetarian al lui Michael, și Sosul de friptură al lui Michael pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Împărțiți cuburile de gheață între 4 pahare.
Garnisiți fiecare pahar cu 1 felie de portocală și 2 cireșe maraschino.
Într-un ulcior, amestecați bourbonul, vermutul și amarul și turnați în pahare.
Notă: Dacă vă place ca cocktailurile dvs. să fie puțin mai dulci, puteți amesteca 3 lingurițe de zahăr în ulcior înainte de a turna băuturile.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo