Mango gratinat cu porumb

Mango gratinat cu porumb
Porumbul gratinat cu mango se prepară în aproximativ 50 de minute, de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 189 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă fără lactate conține 6 porții și costă 86 de cenți per porție . Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, ceapă, ouă și sare. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 43% , ceea ce este un rezultat solid. Rețete similare includ pere poșate elegante în nectar picant de mango cu înghețată de mango , înghețată vegană cu mango, semințe de chia și mango și nucă de cocos și cartofi gratinați cu aromă de cimbru .

Instrucțiuni

1
Într-un bol, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Transferați într-o tavă de copt puțin adâncă, cu o capacitate de 2 litri, unsă cu ulei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Presărați cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 40-45 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista