Mango Dos Leches
Mango Dos Leches necesită în jur 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 1,35 USD pe porție. O porție conține 402 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de extract de vanillan, lapte, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Dos Leches Tort De Căpșuni, Tort Tres Leches cu Mango, și Tort Tres Leches cu cremă de Mango.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Bateți ouăle, zahărul și sarea până se triplează în volum. Îndoiți făina.
Se toarnă amestecul într-o tavă de copt tapetată de 9 pe 11 inci și se coace timp de 25 până la 30 de minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Scoateți hârtia pergament și readuceți tortul în tigaie. Cu o furculiță, faceți găuri peste tot în partea de sus a tortului.
Combinați laptele condensat cu laptele opărit, piureul de mango, extractele de migdale și vanilie și turnați peste tort. Lăsați tortul să se înmoaie în lichid timp de 2 ore.
Se servește cu mango tăiat cubulețe marinat în rom închis și zahăr brun.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir