Mango-Căpșuni Salsa

Mango-Căpșuni Salsa
Mango-căpșuni Salsan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 3 porții. Acest hor d ' oeuvre are 208 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, mango, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 160 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, Strawberry Mango Salsa, și Strawberry Mango Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună oțetul balsamic, sucul de portocale, sucul de lămâie și sucul de lămâie într-un bol mare. Îndoiți ușor mango și căpșuni până se amestecă. Lăsați amestecul să se odihnească cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
Podgoria Fiddlestix Pinot Noir din 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământul, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
Podgoria Fiddlestix Pinot Noir din 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământul, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
The 2016 Fiddlestix Vineyard Pinot Noir shows violet and blueberry characteristics, along with earth, hints of black tea and a long smoky finish.Vegan
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate40
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista