Mango cu sirop de ghimbir-mentă necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 152 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți ghimbir, frunze de mentă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mango în sirop de ghimbir-mentă, Mango cu sirop de ghimbir-menta, și Salate Serioase: fructe de piatră cu sirop de ghimbir-Lime și mentă.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță și gătiți până se topește zahărul, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ghimbirul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
3
Se ia de pe foc, se amestecă menta și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
4
Așezați mango într-un castron, strecurați amestecul de sirop peste mango, acoperiți și lăsați să se răcească la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se servește peste înghețată sau acoperit cu iaurt de vanilie.