Mango cu sirop de ghimbir-menta

Mango cu sirop de ghimbir-menta
Mango cu sirop de ghimbir-mentă necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 152 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți ghimbir, frunze de mentă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mango în sirop de ghimbir-mentă, Mango cu sirop de ghimbir-menta, și Salate Serioase: fructe de piatră cu sirop de ghimbir-Lime și mentă.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță și gătiți până se topește zahărul, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ghimbirul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
3
Se ia de pe foc, se amestecă menta și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
4
Așezați mango într-un castron, strecurați amestecul de sirop peste mango, acoperiți și lăsați să se răcească la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se servește peste înghețată sau acoperit cu iaurt de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt De VanilieIaurt De Vanilie
înghețatăînghețată

Echipamente

DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista