Mango-Busuioc Vacherin
Mango-busuioc Vacherin este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, înghețată vanillan, coajă de lime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango-Busuioc Vacherin, Vacherin, și Vacherin Cu Frisca Si Fructe De Padure Amestecate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind foarfece, tăiați cutiile de carton din sorbetul de mango.
Așezați sorbetul pe partea sa și tăiați fiecare halbă în 4 runde. Aranjați feliile de sorbet pe o farfurie căptușită cu folie de plastic și congelați până când sunt ferme.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și aduceți amestecul la fierbere.
Adăugați frunzele de busuioc și albiți doar până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se transferă amestecul într-un blender și se piurează până se omogenizează.
Lasă piureul să se răcească. Într-un castron mediu, amestecați piureul de busuioc în înghețata de vanilie; lăsați dungi vizibile în înghețată. Congelați înghețata de busuioc până când este fermă.
Preîncălziți cuptorul la 22
Aranjați rafturile în partea superioară, mijlocie și inferioară a cuptorului și aliniați 3 foi mari de copt cu hârtie pergament. Într-un bol mediu, bateți albușurile de ou și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Puneți vasul peste o oală cu apă fierbinte și bateți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Se scoate de pe foc și se bate cu viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți în coaja de var.
Lingurați bezea de var într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inci și pipă sărutări de 1/2 inci pe foile de copt pregătite, la aproximativ 1/2 inch distanță.
Coaceți aproximativ 1 1/4 ore, până când bezelele de var sunt ferme și uscate; deplasați cratițele între rafturi de 3 ori pentru o coacere uniformă. Opriți cuptorul, sprijiniți ușa deschisă și lăsați bezelele să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea cu zahărul până se formează vârfuri moi. Bateți coaja de var rasă în frisca.
Aranjați feliile de sorbet de mango congelate în fundul bolurilor puțin adânci sau pe farfurii de desert. Se acoperă cu linguri de înghețată de busuioc. Se acoperă cu unele dintre săruturile de bezea de var și păpușile de frișcă de var.
Garnisiți cu mango tăiat cubulețe, frunze de busuioc și mai multe sărutări de bezea de tei.
Serviți vacherinul imediat.