Mango-Busuioc Vacherin

Mango-Busuioc Vacherin
Mango-busuioc Vacherin este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, înghețată vanillan, coajă de lime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango-Busuioc Vacherin, Vacherin, și Vacherin Cu Frisca Si Fructe De Padure Amestecate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece, tăiați cutiile de carton din sorbetul de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De MangoSorbet De Mango
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Așezați sorbetul pe partea sa și tăiați fiecare halbă în 4 runde. Aranjați feliile de sorbet pe o farfurie căptușită cu folie de plastic și congelați până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați frunzele de busuioc și albiți doar până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
5
Se lasă să se răcească ușor, apoi se transferă amestecul într-un blender și se piurează până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Lasă piureul să se răcească. Într-un castron mediu, amestecați piureul de busuioc în înghețata de vanilie; lăsați dungi vizibile în înghețată. Congelați înghețata de busuioc până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Aranjați rafturile în partea superioară, mijlocie și inferioară a cuptorului și aliniați 3 foi mari de copt cu hârtie pergament. Într-un bol mediu, bateți albușurile de ou și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Puneți vasul peste o oală cu apă fierbinte și bateți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Se scoate de pe foc și se bate cu viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți în coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
10
Lingurați bezea de var într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inci și pipă sărutări de 1/2 inci pe foile de copt pregătite, la aproximativ 1/2 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
11
Coaceți aproximativ 1 1/4 ore, până când bezelele de var sunt ferme și uscate; deplasați cratițele între rafturi de 3 ori pentru o coacere uniformă. Opriți cuptorul, sprijiniți ușa deschisă și lăsați bezelele să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea cu zahărul până se formează vârfuri moi. Bateți coaja de var rasă în frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Aranjați feliile de sorbet de mango congelate în fundul bolurilor puțin adânci sau pe farfurii de desert. Se acoperă cu linguri de înghețată de busuioc. Se acoperă cu unele dintre săruturile de bezea de var și păpușile de frișcă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Sorbet De MangoSorbet De Mango
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Garnisiți cu mango tăiat cubulețe, frunze de busuioc și mai multe sărutări de bezea de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
15
Serviți vacherinul imediat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista