Mango-busuioc Vacherin este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, înghețată vanillan, coajă de lime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango-Busuioc Vacherin, Vacherin, și Vacherin Cu Frisca Si Fructe De Padure Amestecate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind foarfece, tăiați cutiile de carton din sorbetul de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De Mango
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
2
Așezați sorbetul pe partea sa și tăiați fiecare halbă în 4 runde. Aranjați feliile de sorbet pe o farfurie căptușită cu folie de plastic și congelați până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Adăugați frunzele de busuioc și albiți doar până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
5
Se lasă să se răcească ușor, apoi se transferă amestecul într-un blender și se piurează până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Lasă piureul să se răcească. Într-un castron mediu, amestecați piureul de busuioc în înghețata de vanilie; lăsați dungi vizibile în înghețată. Congelați înghețata de busuioc până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Aranjați rafturile în partea superioară, mijlocie și inferioară a cuptorului și aliniați 3 foi mari de copt cu hârtie pergament. Într-un bol mediu, bateți albușurile de ou și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Puneți vasul peste o oală cu apă fierbinte și bateți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se scoate de pe foc și se bate cu viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți în coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
10
Lingurați bezea de var într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inci și pipă sărutări de 1/2 inci pe foile de copt pregătite, la aproximativ 1/2 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
11
Coaceți aproximativ 1 1/4 ore, până când bezelele de var sunt ferme și uscate; deplasați cratițele între rafturi de 3 ori pentru o coacere uniformă. Opriți cuptorul, sprijiniți ușa deschisă și lăsați bezelele să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea cu zahărul până se formează vârfuri moi. Bateți coaja de var rasă în frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
13
Aranjați feliile de sorbet de mango congelate în fundul bolurilor puțin adânci sau pe farfurii de desert. Se acoperă cu linguri de înghețată de busuioc. Se acoperă cu unele dintre săruturile de bezea de var și păpușile de frișcă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Sorbet De Mango
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
14
Garnisiți cu mango tăiat cubulețe, frunze de busuioc și mai multe sărutări de bezea de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare