Mango-busuioc Vacherin este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, înghețată vanillan, coajă de lime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango-Busuioc Vacherin, Vacherin, și Vacherin Cu Frisca Si Fructe De Padure Amestecate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind foarfece, tăiați cutiile de carton din sorbetul de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De Mango
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
2
Așezați sorbetul pe partea sa și tăiați fiecare halbă în 4 runde. Aranjați feliile de sorbet pe o farfurie căptușită cu folie de plastic și congelați până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați frunzele de busuioc și albiți doar până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
5
Se lasă să se răcească ușor, apoi se transferă amestecul într-un blender și se piurează până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Lasă piureul să se răcească. Într-un castron mediu, amestecați piureul de busuioc în înghețata de vanilie; lăsați dungi vizibile în înghețată. Congelați înghețata de busuioc până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Aranjați rafturile în partea superioară, mijlocie și inferioară a cuptorului și aliniați 3 foi mari de copt cu hârtie pergament. Într-un bol mediu, bateți albușurile de ou și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Puneți vasul peste o oală cu apă fierbinte și bateți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
9
Se scoate de pe foc și se bate cu viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți în coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
10
Lingurați bezea de var într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inci și pipă sărutări de 1/2 inci pe foile de copt pregătite, la aproximativ 1/2 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
11
Coaceți aproximativ 1 1/4 ore, până când bezelele de var sunt ferme și uscate; deplasați cratițele între rafturi de 3 ori pentru o coacere uniformă. Opriți cuptorul, sprijiniți ușa deschisă și lăsați bezelele să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea cu zahărul până se formează vârfuri moi. Bateți coaja de var rasă în frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Aranjați feliile de sorbet de mango congelate în fundul bolurilor puțin adânci sau pe farfurii de desert. Se acoperă cu linguri de înghețată de busuioc. Se acoperă cu unele dintre săruturile de bezea de var și păpușile de frișcă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Sorbet De Mango
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Garnisiți cu mango tăiat cubulețe, frunze de busuioc și mai multe sărutări de bezea de tei.