Mango-Busuioc Vacherin

Mango-Busuioc Vacherin
Mango-busuioc Vacherin este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, înghețată vanillan, coajă de lime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango-Busuioc Vacherin, Vacherin, și Vacherin Cu Frisca Si Fructe De Padure Amestecate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece, tăiați cutiile de carton din sorbetul de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De MangoSorbet De Mango
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Așezați sorbetul pe partea sa și tăiați fiecare halbă în 4 runde. Aranjați feliile de sorbet pe o farfurie căptușită cu folie de plastic și congelați până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați frunzele de busuioc și albiți doar până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
5
Se lasă să se răcească ușor, apoi se transferă amestecul într-un blender și se piurează până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Lasă piureul să se răcească. Într-un castron mediu, amestecați piureul de busuioc în înghețata de vanilie; lăsați dungi vizibile în înghețată. Congelați înghețata de busuioc până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Aranjați rafturile în partea superioară, mijlocie și inferioară a cuptorului și aliniați 3 foi mari de copt cu hârtie pergament. Într-un bol mediu, bateți albușurile de ou și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Puneți vasul peste o oală cu apă fierbinte și bateți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se scoate de pe foc și se bate cu viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți în coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
10
Lingurați bezea de var într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inci și pipă sărutări de 1/2 inci pe foile de copt pregătite, la aproximativ 1/2 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
11
Coaceți aproximativ 1 1/4 ore, până când bezelele de var sunt ferme și uscate; deplasați cratițele între rafturi de 3 ori pentru o coacere uniformă. Opriți cuptorul, sprijiniți ușa deschisă și lăsați bezelele să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea cu zahărul până se formează vârfuri moi. Bateți coaja de var rasă în frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Aranjați feliile de sorbet de mango congelate în fundul bolurilor puțin adânci sau pe farfurii de desert. Se acoperă cu linguri de înghețată de busuioc. Se acoperă cu unele dintre săruturile de bezea de var și păpușile de frișcă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Sorbet De MangoSorbet De Mango
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Garnisiți cu mango tăiat cubulețe, frunze de busuioc și mai multe sărutări de bezea de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
15
Serviți vacherinul imediat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista