Mangels Casa Engleză Scones
Reteta Mangels House English Scones este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 278 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, coniac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Biscuiți Englezi, Biscuiți Englezi, și Biscuiți Englezi Clasici.
Instrucțiuni
Într-un castron mic pentru microunde, amestecați coacăze, coniac și coajă de portocală.
Încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) doar până la cald, 15 până la 20 de secunde.
Într-un alt castron, amestecați 2 căni de făină, 6 linguri de zahăr, praf de copt și sare. Cu un blender de patiserie, tăiați în unt de cană 1/ 2 până când nu există bucăți mai mari de 1 / 4 inch. Se amestecă amestecul de coacăze.
Adăugați 1/2 cană de zară; se amestecă suficient pentru a umezi uniform aluatul. Dacă aluatul este sfărâmicios, presărați puțin mai mult zară peste amestec și amestecați. Bateți aluatul într-o bilă și frământați în castron doar până când aluatul se ține împreună.
Puneți aluatul pe o foaie de copt ușor unsă de 12 pe 15 inci. Aplatizați într-o rundă groasă de 1/2 inch. Cu un cuțit înfăinat, tăiați rotund în sferturi sau optimi, lăsând pene la locul lor.
Ungeți aluatul cu aproximativ 2 lingurițe de zară și presărați cu aproximativ 1/2 linguriță de zahăr.
Coaceți biscuiții într-un cuptor de 400 până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Se servește cald sau rece. Se rupe în pene.