Mangels Casa Engleză Scones

Mangels Casa Engleză Scones
Reteta Mangels House English Scones este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 278 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, coniac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Biscuiți Englezi, Biscuiți Englezi, și Biscuiți Englezi Clasici.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic pentru microunde, amestecați coacăze, coniac și coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CoacăzeCoacăze
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) doar până la cald, 15 până la 20 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Într-un alt castron, amestecați 2 căni de făină, 6 linguri de zahăr, praf de copt și sare. Cu un blender de patiserie, tăiați în unt de cană 1/ 2 până când nu există bucăți mai mari de 1 / 4 inch. Se amestecă amestecul de coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
CoacăzeCoacăze
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați 1/2 cană de zară; se amestecă suficient pentru a umezi uniform aluatul. Dacă aluatul este sfărâmicios, presărați puțin mai mult zară peste amestec și amestecați. Bateți aluatul într-o bilă și frământați în castron doar până când aluatul se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Puneți aluatul pe o foaie de copt ușor unsă de 12 pe 15 inci. Aplatizați într-o rundă groasă de 1/2 inch. Cu un cuțit înfăinat, tăiați rotund în sferturi sau optimi, lăsând pene la locul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Ungeți aluatul cu aproximativ 2 lingurițe de zară și presărați cu aproximativ 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Coaceți biscuiții într-un cuptor de 400 până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Transferați pe un raft.
9
Se servește cald sau rece. Se rupe în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista