Mandelbrot Evreiesc Tradițional (Pâine Mandel)
Mandelbrot tradițional evreiesc (pâine Mandel) este un fără lactate și vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 48 și costă 4 cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 74 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de semințe de struguri, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâinea Mandel a lui Bubbie Ruth, Pâine Mandel Cu Ciocolată Neagră, și Pâinea Mandel a lui Bubbie Ruth pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Set rack în nivelul de mijloc al cuptorului și se incalzeste la 350 F.
Într-un castron, combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă bine pentru a se amesteca.
Într-un alt castron, bateți ouăle cu mâna până se amestecă bine.
Adăugați zahăr și bateți până se omogenizează.
Bateți în extract și ulei.
Îndoiți amestecul de făină în amestecul de ouă până când toată făina este absorbită. Îndoiți nuci, stafide și chipsuri de ciocolată.
Pe o suprafață ușor făinată, apăsați aluatul împreună. Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate într-un buștean de lungimea tigaiei (14 până la 18 inci).
Așezați fiecare buștean pe tigaie și aplatizați ușor.
Coaceți până când este bine crescut și ferm, aproximativ 25-30 de minute. Răciți buștenii de pe Tigăi și rafturi.
Resetați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului. Folosind cuțit ascuțit zimțat, feliați buștenii coapte în diagonală aproximativ la fiecare 1/2 inch.
Așezați amestecul de scorțișoară-zahăr într-un vas superficial și întoarceți prăjiturile tăiate în el. Întoarceți biscotti în tigăi, tăiați partea în jos și coaceți până se usucă și crocant, cu până la 20 de minute mai mult.
Păstrați cookie-urile răcite între foi de pergament sau hârtie de ceară în recipient de staniu sau plastic cu recipient etanș.