MandelBread
MandelBread este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 72 de porții. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mandelbread, și Fulgi De Ciocolată Mandelbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle și 1 cană de zahăr împreună în mixer până se amestecă, adăugați sare și 1/4 cană de ulei și amestecați din nou până se amestecă.
Combinați 1/4 cană de făină și migdale, aruncând până la acoperire.
Adăugați restul amestecului de făină în amestecul de ouă alternativ cu restul de 3/4 căni de ulei, începând și terminând cu ingredientele uscate. Se amestecă extractele și migdalele până se amestecă bine.
Împărțiți-le în opt porții și modelați fiecare în porții de 8 x 3 inci în formă de bușteni pe foi de prăjituri ușor unse.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Tăiați fiecare buștean în diagonală în felii de 1/2 inch și așezați felii pe părțile laterale.
Coaceți din nou la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ cinci minute.
Scoateți la rafturi de sârmă și răciți. Poate fi presărat cu zahăr înainte de coacere.