Mandarin Orange inghetata cu susan fragil
Mandarin Orange inghetata cu susan fragil ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1211 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Vara. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, coajă de portocală, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Portocale Mandarine, Spumante Mandarin Orange Cream Pie, și Mandarin Orange Cream Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți smântâna, sucul și un vârf de sare la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Bateți gălbenușurile, zahărul și mierea, apoi adăugați jumătate din amestecul de smântână într-un flux lent, amestecând constant.
Se toarnă înapoi în cratiță și se gătește la foc mediu, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când crema se îngroașă ușor și înregistrează 170 până la 175 de grade F pe un termometru cu citire instantanee (nu lăsați să fiarbă).
Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și se amestecă coaja. Se răcește crema, amestecând ocazional, până la rece, cel puțin 6 ore.
Așezați o foaie mare de folie (partea strălucitoare în sus) pe o suprafață de lucru rezistentă la căldură.
Prăjiți semințele de susan alb și negru într-o tigaie mare și grea la foc mediu, amestecând până când semințele albe sunt aurii, aproximativ 8 minute, apoi transferați pe o farfurie.
Încălziți zahărul și mierea cu un vârf de sare într-o tigaie cu sos greu de 2 litri la foc mediu, amestecând des, până devin aurii, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele de susan și se ia de pe foc.
Se toarnă amestecul pe folie, netezind blatul și răspândindu-se într-o rundă de 10 până la 11 inci cu o spatulă metalică offset (amestecul va fi foarte fierbinte), apoi se răcește la temperatura camerei.
Răsturnați casant pe o placă de tăiere și îndepărtați folia.
Tăiați fragil în bucăți mici.
Transferați în recipient etanș.
Congelați crema într-un aparat de înghețată în 2 loturi separate. Îndoiți 3/4 cană de susan fragil în fiecare lot după congelare.
Transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări, aproximativ 4 ore.
Serviți cu restul fragil, dacă doriți.
* Custard poate fi răcit până la 24 de ore. * Inghetata pastreaza 1 saptamana.* Susan fragil păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 3 luni.