Mandarin Mousse Mucegai
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 45 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, gelatină cu aromă de portocale jell-O, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Mucegai Cu Mousse De Mandarină Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Mandarin Orange Mucegai, și Mucegai De Portocale Mandarine Spumante Cu Conținut Scăzut De Calorii-Ananas.
Instrucțiuni
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece.
Puneți portocalele în formă de 6 căni; acoperiți cu 2 căni de gelatină. La frigider 30 min. sau până la set, dar nu ferm. (Gelatina trebuie să se lipească de deget.)
Între timp, refrigerați gelatina rămasă 30 min. sau până se îngroașă ușor.
Bateți în 2 căni bici rece până se amestecă; se toarnă peste stratul de gelatină în matriță.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți.
Se serveste acoperit cu restul de bici rece.