Mandarin Mousse Mucegai

Mandarin Mousse Mucegai
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 45 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, gelatină cu aromă de portocale jell-O, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Mucegai Cu Mousse De Mandarină Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Mandarin Orange Mucegai, și Mucegai De Portocale Mandarine Spumante Cu Conținut Scăzut De Calorii-Ananas.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Desert De GelatinăAmestec De Desert De Gelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți portocalele în formă de 6 căni; acoperiți cu 2 căni de gelatină. La frigider 30 min. sau până la set, dar nu ferm. (Gelatina trebuie să se lipească de deget.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
PortocaliuPortocaliu
3
Între timp, refrigerați gelatina rămasă 30 min. sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
4
Bateți în 2 căni bici rece până se amestecă; se toarnă peste stratul de gelatină în matriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți.
6
Se serveste acoperit cu restul de bici rece.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista