Mami Bart-Williams ' Frunze De Spanac

Mami Bart-Williams ' Frunze De Spanac
Mami Bart-Williams ' frunze de spanac este un fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 122 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de palmier virgin, unt de arahide, piper habanero și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 89%. Încercați Bart ' s Ultimate BLT, Tortul de Crab al lui Bart, și Bad Bart Negru Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați ceapa, ardeiul gras verde, ardeiul habanero și uleiul într-un blender până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
șalote, Tăiate în Felii Subțirișalote, Tăiate în Felii Subțiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați amestecul de ceapă într-un vas de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați apă, unt de arahide, cuburi de bulion și sare în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Așezați un capac pe vasul de stoc și aduceți amestecul la fierbere; gatiti la fierbere timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Amestecați spanacul în amestecul de fierbere; înlocuiți capacul de pe oala de stoc și gătiți până când apa s-a evaporat puțin și sosul are consistența sosului, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista