Mami Bart-Williams ' Frunze De Spanac

Mami Bart-Williams ' Frunze De Spanac
Mami Bart-Williams ' frunze de spanac este un fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 122 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de palmier virgin, unt de arahide, piper habanero și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 89%. Încercați Bart ' s Ultimate BLT, Tortul de Crab al lui Bart, și Bad Bart Negru Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați ceapa, ardeiul gras verde, ardeiul habanero și uleiul într-un blender până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Habanero ChiliHabanero Chili
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați amestecul de ceapă într-un vas de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați apă, unt de arahide, cuburi de bulion și sare în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Așezați un capac pe vasul de stoc și aduceți amestecul la fierbere; gatiti la fierbere timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Amestecați spanacul în amestecul de fierbere; înlocuiți capacul de pe oala de stoc și gătiți până când apa s-a evaporat puțin și sosul are consistența sosului, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista