Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Polenta Tortan. Această rețetă servește 6. O porție conține 736 calorii, 18g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, sare și piper kosher, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Mamaliga Torta, Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), și Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci. Aliniați fundul și părțile laterale cu hârtie pergament. Pentru stratul de roșii: într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Scoateți tigaia de pe foc și răciți ușor. Se amestecă roșiile. Întoarceți tigaia la foc și adăugați fulgii de ardei roșu. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și amestecul a format un sos gros, 15 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru sosul bechamel: într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează, 1 până la 2 minute. Adăugați treptat laptele, amestecând constant pentru a preveni bulgări. Se amestecă nucșoara și 1/4 linguriță de sare. Se fierbe la foc mediu-mic, amestecând constant, până când sosul este gros și neted, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane Salvatoare
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Chifle Albe De Cină
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Pentru pesto: într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul, parmezanul, nucile de pin, usturoiul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Pulse până la tocat fin. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat uleiul de măsline până când amestecul formează o pastă netedă. Se amestecă pesto-ul în sosul bechamel până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Pentru mămăligă: într-o cratiță mare și grea, aduceți 6 căni de apă și 1 lingură de sare la fiert la foc mediu-mic. Treceți treptat în făină de porumb. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă și făina de porumb este fragedă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
10
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul. Pentru a asambla torta: lucrând rapid, întindeți jumătate din polenta caldă într-un strat uniform pe fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se adaugă amestecul de pesto și se întinde deasupra mămăligii. Lingurați polenta rămasă deasupra și neteziți cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Întindeți amestecul de roșii deasupra. Răciți torta la temperatura camerei timp de 30 de minute. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până când straturile s-au setat, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Scoateți inelul exterior din tigaie, apoi scoateți hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Așezați torta pe un platou și tăiați-o în pene subțiri.
15
Se servește cu pâine la grătar. Nota bucătarului: pentru a prăji nucile de pin, aranjați-le într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
16
Se coace într-un cuptor de 350 de grade F până se prăjește ușor, 6 până la 8 minute. Se răcește complet înainte de utilizare.