Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Polenta Tortan. Această rețetă servește 6. O porție conține 736 calorii, 18g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, sare și piper kosher, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Mamaliga Torta, Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), și Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci. Aliniați fundul și părțile laterale cu hârtie pergament. Pentru stratul de roșii: într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Scoateți tigaia de pe foc și răciți ușor. Se amestecă roșiile. Întoarceți tigaia la foc și adăugați fulgii de ardei roșu. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și amestecul a format un sos gros, 15 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Pentru sosul bechamel: într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează, 1 până la 2 minute. Adăugați treptat laptele, amestecând constant pentru a preveni bulgări. Se amestecă nucșoara și 1/4 linguriță de sare. Se fierbe la foc mediu-mic, amestecând constant, până când sosul este gros și neted, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Pentru pesto: într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul, parmezanul, nucile de pin, usturoiul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Pulse până la tocat fin. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat uleiul de măsline până când amestecul formează o pastă netedă. Se amestecă pesto-ul în sosul bechamel până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Pentru mămăligă: într-o cratiță mare și grea, aduceți 6 căni de apă și 1 lingură de sare la fiert la foc mediu-mic. Treceți treptat în făină de porumb. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă și făina de porumb este fragedă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul. Pentru a asambla torta: lucrând rapid, întindeți jumătate din polenta caldă într-un strat uniform pe fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se adaugă amestecul de pesto și se întinde deasupra mămăligii. Lingurați polenta rămasă deasupra și neteziți cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Întindeți amestecul de roșii deasupra. Răciți torta la temperatura camerei timp de 30 de minute. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până când straturile s-au setat, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Scoateți inelul exterior din tigaie, apoi scoateți hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, Decojiți
14
Așezați torta pe un platou și tăiați-o în pene subțiri.
15
Se servește cu pâine la grătar. Nota bucătarului: pentru a prăji nucile de pin, aranjați-le într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
16
Se coace într-un cuptor de 350 de grade F până se prăjește ușor, 6 până la 8 minute. Se răcește complet înainte de utilizare.