Mamaliga Fontal cu Saut de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. O porție conține 384 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mamaliga siropoasa cu Saut de ciuperci 4, Mamaliga moale cu Saut de ciuperci salbatice 4, și Se Sotează Cârnați Și Bietă Cu Mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ciuperci; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
3
Adăugați ierburi și usturoi; saut 1 minut. Se amestecă 1/3 cană bulion, suc, 1/8 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
Bulion
Ierburi
Suc
Sare
4
Aduceți laptele și 1 1/2 cană de bulion la fiert. Se amestecă polenta; gatiti 4 minute, amestecand continuu. Se amestecă jumătate de brânză și 1/4 linguriță de sare. Împărțiți mămăliga între 4 feluri de mâncare gratinate; se acoperă cu brânza rămasă. Se fierbe 5 minute. Completați fiecare porție cu 1/2 cană de ciuperci.