Mamaliga cu sos de rosii indesat si Pecorino Romano

Mamaliga cu sos de rosii indesat si Pecorino Romano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Polenta cu sos de roșii gros și Pecorino Romano. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 227 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, făină de porumb instant, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri Amatriciana cu gem de roșii-ceapă, slănină și chipsuri Pecorino Romano, Năut Cu Lămâie Și Pecorino Romano, și Popcorn cu Pecorino Romano și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti polenta, puneți făina de porumb într-o cratiță mare. Adăugați treptat apă și 1/2 linguriță de sare, amestecând constant cu un bici. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Se ia de pe foc; se amestecă brânza rasă. Puneți polenta într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit, răspândindu-se uniform. Apăsați folie de plastic pe suprafata de mamaliga; rece 2 ore sau până la firma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Pentru a pregăti sosul, combinați roșiile și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un bol mediu; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Tăiați polenta în runde folosind un tăietor de prăjituri de 2 1/2 inci; acoperiți ambele părți ale rundelor uniform cu spray de gătit. Grătați polenta 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se servește cu sos de roșii și se presară cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista