Mamaliga cu sos de rosii indesat si Pecorino Romano

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Polenta cu sos de roșii gros și Pecorino Romano. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 227 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, făină de porumb instant, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri Amatriciana cu gem de roșii-ceapă, slănină și chipsuri Pecorino Romano, Năut Cu Lămâie Și Pecorino Romano, și Popcorn cu Pecorino Romano și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti polenta, puneți făina de porumb într-o cratiță mare. Adăugați treptat apă și 1/2 linguriță de sare, amestecând constant cu un bici. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți 15 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza rasă. Puneți polenta într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit, răspândindu-se uniform. Apăsați folie de plastic pe suprafata de mamaliga; rece 2 ore sau până la firma.
Pentru a pregăti sosul, combinați roșiile și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un bol mediu; deoparte.
Tăiați polenta în runde folosind un tăietor de prăjituri de 2 1/2 inci; acoperiți ambele părți ale rundelor uniform cu spray de gătit. Grătați polenta 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Se servește cu sos de roșii și se presară cu brânză rasă.