Mamaliga cu crusta de parmezan cu carnati-Rago de ciuperci 6ult
Nevoie de o curs principal fără gluten? Mămăligă cu crustă de parmezan cu Rago de ciuperci cu cârnați ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1505 calorii, 53G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, sos marinara îmbuteliat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ragout de ciuperci cu mămăligă, Mămăligă cu Ragou de ciuperci, și Mămăligă-Ragut De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Se rumenesc mămăliga pe o foaie de copt mare, ușor unsă, la 3 până la 4 inci de la căldură, până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 7 minute. Întoarceți rondele și presărați brânză, apoi fierbeți până când mămăliga este aurie în pete și brânza este topită, încă aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește, apoi gătiți cârnați, rupând bulgări, până când sunt gătite, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaie la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți ciupercile, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vin și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 2 minute. Se amestecă cârnații și sosul de roșii și se fierbe, amestecând ocazional, 5 minute. Se condimentează cu sare.