Mamaliga cu crusta de parmezan cu carnati-Rago de ciuperci 6ult

Mamaliga cu crusta de parmezan cu carnati-Rago de ciuperci 6ult
Nevoie de o curs principal fără gluten? Mămăligă cu crustă de parmezan cu Rago de ciuperci cu cârnați ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1505 calorii, 53G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, sos marinara îmbuteliat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ragout de ciuperci cu mămăligă, Mămăligă cu Ragou de ciuperci, și Mămăligă-Ragut De Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Se rumenesc mămăliga pe o foaie de copt mare, ușor unsă, la 3 până la 4 inci de la căldură, până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 7 minute. Întoarceți rondele și presărați brânză, apoi fierbeți până când mămăliga este aurie în pete și brânza este topită, încă aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește, apoi gătiți cârnați, rupând bulgări, până când sunt gătite, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaie la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți ciupercile, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vin și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 2 minute. Se amestecă cârnații și sosul de roșii și se fierbe, amestecând ocazional, 5 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
CârnațiCârnați
SareSare
VinVin
7
Serviți ragout spooned peste polenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista