Mamaliga Cremoasa De Porumb

Mamaliga Cremoasa De Porumb
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Polenta cremoasă de porumb ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 173 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mamaliga Cremoasa De Porumb, Pui cu porumb proaspăt, roșii și mămăligă cremoasă, și Halibut cu porumb proaspăt, praz, Pancetta și salvie peste mămăligă cremoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul, 2 1/2 căni de apă, unt și 1 linguriță de sare la fiert într-o cratiță grea și mare la foc mare. Treceți treptat în polenta. Continuați să bateți până când polenta începe să se îngroașe, 2 până la 3 minute. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți până când polenta este foarte groasă și fragedă, amestecând adesea cu o lingură cu fund plat sau o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură pentru a preveni lipirea sau arderea, aproximativ 20 de minute. Amestecați porumbul într-un mini procesor până se formează un piure grosier. Amestecați piureul de porumb în polenta. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
UntUnt
BulionBulion
ApăApă
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista