Mama și fata Papusa prajiturele

Mama și fata Papusa prajiturele
Reteta Maman și Baby Chick Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă face 36 de porții cu 436 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați betty cake mix, food color, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fata Papusa Prajiturele, Fata Papusa Prajiturele, și Copilul Pui Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați o ceașcă de copt de hârtie de dimensiuni obișnuite în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite și o ceașcă de copt de hârtie mini în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșă mini.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând fiecare aproximativ două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Coaceți mini cupcakes 12 până la 17 minute, cupcakes de dimensiuni obișnuite 24 până la 29 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Nuanțați glazura de lămâie cu 3 până la 5 picături de culoare galbenă a alimentelor. Frost mini cupcakes cu glazură de lămâie și cupcakes obișnuite cu glazură de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Pentru a decora, așezați 2 chipsuri de ciocolată, cu vârful în jos, pe fiecare cupcake pentru ochi, folosind chipsuri obișnuite pentru cupcakes obișnuite și chipsuri miniaturale pentru mini cupcakes. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați bomboanele gumate în triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
GummiesGummies
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
7
Așezați 1 triunghi pe fiecare cupcake pentru cioc. Pentru aripi, așezați 2 triunghiuri pe fiecare mini cupcake și 4 triunghiuri pe fiecare cupcake obișnuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții36
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista