Spanakopita mamei Voula ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 390 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Mama Voula ' s Spanakopita, Gătește cartea: Spanakopita mamei Voula, și Alesyasky.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare și acoperiți cu cele 3 linguri de ulei. Când uleiul este tulbure, adăugați prazul și usturoiul; gatiti si amestecati pana cand sunt parfumate si foarte moi, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați spanacul în pumni, împăturind frunzele cu o lingură în timp ce adăugați fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Lăsați spanacul să se ofilească și gătiți înainte de a adăuga mai mult. Odată ce tot spanacul este în tigaie, condimentează cu ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți de pe foc și transferați amestecul de spanac într-o strecurătoare peste chiuvetă. Folosind spatele unei linguri, apăsați ușor tot excesul de lichid. Lăsați deoparte să se răcească; umplutura trebuie să se răcească puțin pentru a împiedica aluatul să se înmoaie. Odată ce amestecul este rece, adăugați feta, mărarul, menta și ouăle. Îndoiți ingredientele împreună până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Crengute De Marar Proaspat Culese
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 9 x 13 inci cu ulei. Lucrând cu 1 foaie odată, așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată și rulați-l ușor pentru a se potrivi cu tigaia. Tapetați fundul vasului cu prima bucată de aluat, apăsând în colțuri. Tăiați orice exces cu un cuțit de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Întindeți umplutura de spanac uniform peste aluat. Acoperiți cu a doua foaie de aluat, tundând în jurul marginilor vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Ungeți blatul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Coaceți până când blatul este umflat și maro auriu, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia în pătrate.
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.
12
Notă Ingredient-Filo
13
În satele Greciei, aluatul filo este de obicei rulat manual, dar dacă nu sunteți foarte realizat, este aproape imposibil să-l întindeți la fel de subțire pe cât este produs de mașină. Mama Voula își face plăcinta cu spanac așa cum este servită în satul natal Kalamata, cu un filo puțin mai gros în loc de foile tipice subțiri de țesut. Vândute sub eticheta "filo în stil rustic" (numită horiatiko în greacă), foile sunt mai groase și mai elastice decât filo-ul obișnuit subțire și fragil. Dacă filo în stil rustic nu este disponibil în secțiunea congelator a pieței dvs., continuați și înlocuiți foietajul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
14
Din cartea originală de bucate Farmers Market din L. A.: întâlnește-mă la 3rd și Fairfax de Joanne Cianciulli. Copyright 2009 de către A. F. Gilmore Company. Publicat de Chronicle Books LLC.