Mama ' s Supper Club Tilapia parmezan
Mama ' s Supper Club Tilapia parmezan necesită aproximativ 56 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 51 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, suc de lămâie, sare de condimente și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați MaMa ' s Supper Club Tilapia parmezan, Mama ' s Supper Club Tilapia Parmezan (de la Recipezaar), și Club Med Bahamas-Ziua 0.5 + Bahama Mama Cocktail pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 degrees.In vas de copt cu unt de 13 pe 9 inci sau tigaie jellyroll, așezați fileurile într-un singur layer.Do nu stiva fileuri.
Perie de sus cu juice.In bol combinați brânza, untul, maioneza, ceapa și condimentele.
Se amestecă bine cu furculita.
Coaceți peștele în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 20 de minute sau până când peștele începe să se desprindă.
Se întinde cu amestec de brânză și se coace până se rumenesc, aproximativ 5 minute.Timpul de coacere va depinde de grosimea peștelui pe care îl utilizați.Urmăriți peștele îndeaproape, astfel încât să nu se gătească prea mult.Face 4 porții.Notă: Acest pește poate fi făcut și într-un pui de carne.Se fierbe 3 până la 4 minute sau până aproape gata.
Adăugați brânză și fierbeți încă 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.Mulțumesc Clubului de cină al mamei din Wisconsin.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.