Mama ' s Mini-Cinnis
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Mini-Cinnis-ul mamei. Această rețetă face 24 de porții cu 126 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mini Brioșe De Pământ Maman, Nu Yo Mama ' s Muffuletta, și Divinitatea mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Derulați rulourile de semilună și separați fiecare porțiune de aluat de-a lungul perforației centrale pentru a forma 4 dreptunghiuri; apăsați perforațiile diagonale pentru a sigila.
Se amestecă împreună untul și următoarele 4 ingrediente; se întinde uniform pe 1 parte a fiecărui dreptunghi.
Roll up jellyroll moda, începând de la sfârșitul lung. Tăiați ușor fiecare buștean în felii de 6 (1 inch grosime), folosind un cuțit zimțat.
Așezați rulourile, la o distanță de 1/4 inch, în torturi unse de 2 (8 inci).
Coaceți la 375 timp de 15 până la 18 minute sau până devin aurii. Se răcește 5 până la 10 minute.
Se amestecă împreună zahărul pudră și ingredientele rămase.
Stropiți peste rulouri calde.
Notă: pentru a ușura felierea, așezați rulouri necoapte pe foaia de copt și congelați timp de 10 minute.