Mama râului Pearl stridii la grătar Bruschetta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați stridiile la grătar Bruschettan de la mama râului Pearl. O porție conține 250 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de slănină tăiată în centru, sare, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 54%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Budincă De Afine Pearl River Blues Berry Farm, Cod De Râu De Cupru La Grătar, și Păstrăv la grătar River Cottage cu fenicul.
Instrucțiuni
Așezați stridiile pe o tavă mare. Condimentați stridiile uniform cu sare, piper și suc de lămâie. Acoperiți fiecare coajă cu cantități egale de pătrunjel și ceapă verde.
Pe un grătar cu flacără deschisă, încălziți cărbuni sau gaz la un mediu spre fierbinte. În funcție de grătar, există 3 metode de completare a acestui fel de mâncare. În mod ideal, slănina ar trebui să stea deasupra stridiilor, gătind pe o plasă metalică ridicată care permite grăsimii de slănină să picure în cavitatea stridiei. Stridiile trebuie așezate direct deasupra flăcării.
Dacă nu este disponibil un aparat sau un raft cu plasă ridicată, slănina poate fi ridicată cu folie de aluminiu mototolită, permițând același efect de picurare.
Dacă folia nu este disponibilă, așezați fâșiile de slănină în jurul marginii cojilor, astfel încât să li se permită să gătească separat de stridii, producând în același timp picături.
Gatiti stridiile timp de 8 pana la 20 de minute. Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că cel puțin o grăsime de slănină și-a găsit drumul în cavitatea stridiei.
Serviți ca aperitive mâncate de pe coajă sau cu o furculiță mică de cocktail.
Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano
Bruschettan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vin spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și crocant. Proprietatea Naver Electronn produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cava-urile făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M. Champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător de Cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter strălucitor, strălucitor, care taie prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.