Mama e minunat Guacamole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați minunatul Guacamole al mamei. Această rețetă face 10 porții cu 71 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii de struguri, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orezul spaniol al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ușor avocado, roșiile și ceapa împreună într-un castron. Amestecați smântâna și sucul de lămâie în amestecul de avocado. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider până când guacamolul este răcit, cel puțin 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.