Malasadas Dois

Malasadas Dois
Malasadas Dois ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 48 de porții cu 259 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 151 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ .

Instrucțiuni

1
Se dizolvă 1 linguriță de zahăr în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
2
Presărați drojdia deasupra și lăsați să stea aproximativ 5 minute pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Într-un castron mare, bateți ouăle și 1 cană de zahăr până când zahărul s-a dizolvat complet. Se amestecă sarea și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă amestecul de drojdie, laptele și untul topit. O lingură de lemn funcționează bine pentru asta. Acoperiți și așezați într-un loc cald pentru a crește până se dublează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
5
Odată ce aluatul s - a dublat, dați cu pumnul și frământați puțin-mult dacă doriți. Aluatul trebuie să fie elastic. Acoperiți și lăsați să se ridice din nou. Dacă doriți, puteți pune la frigider peste noapte. Bunica mea o lăsa să crească peste noapte, iar a ei era uimitoare. Când aluatul s-a dublat, este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
6
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie mare adâncă la 350 de grade F (175 de grade C). Puneți un vas mic cu apă în lateral pentru a vă uda ușor mâinile înainte de a atinge aluatul. Acest lucru îl va ajuta să nu se lipească. Udați-vă doar puțin mâinile, excesul de apă care picură în uleiul fierbinte este foarte periculos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
TigaieTigaie
7
Cu mâinile ușor umede, adunați o minge mică de aluat de dimensiunea unei mingi de golf. Întindeți aluatul puțin în timp ce vă întoarceți până când aveți un disc de aproximativ 4 inci lățime. Dacă greșești, aruncă-l înapoi cu celălalt aluat și începe de la capăt. Găurile mici sunt în regulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Așezați cu grijă aluatul întins în uleiul fierbinte. Gogoșile ar trebui să se umfle puțin când lovesc uleiul. Gatiti aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se fac când sunt maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Scoateți din ulei folosind o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie. Se acoperă cu zahăr alb cât este încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista