Makeover Tort De Catifea Roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de catifea roșie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină de tort, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Makeover Catifea Creveți, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia doi 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie pergament; înveliți hârtia cu spray de gătit și presărați cu făină. Pune deoparte. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul până se amestecă bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în mere, colorant alimentar, oțet și vanilie.
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu zară.
Se toarnă în tigăi pregătite.
Coaceți la 350 de minute timp de 14-18 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru înghețare, într-o cratiță mică, amestecați făina și laptele până se omogenizează. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute. Se răcește la temperatura camerei. Într-un castron mic, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în amestec de făină și vanilie.
Răspândiți între straturi și peste partea de sus a tortului.