Makeover final: negrese ciocolata

Makeover final: negrese ciocolata
Dacă aveți despre 1 oră pentru a petrece în bucătărie, makeover final: negrese ciocolata ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 185 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă de la BBC Good Food are 1060 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Makeover final: jurnal de ciocolată, Makeover final: cookie-uri cu ciocolată, și Hershey ' s Ultimate Chocolate Brownies / ciocolată mată negrese.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Turnați suficientă apă într-o tigaie mică pentru a o umple cu o treime. Aduceți la fierbere, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Puneți ciocolata tocată într-un castron mare care se va potrivi perfect peste tigaie fără a atinge apa. Așezați tigaia peste apă (încă de pe foc) și lăsați ciocolata să se topească încet câteva minute, amestecând ocazional până se topește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți vasul din tigaie, apoi lăsați ciocolata să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Între timp, ulei ușor și linia de bază o formă de tort pătrată de 19 cm, care are o adâncime de 5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6
Combinați făina, cacao și bicarbonatul de sodă. Folosind o lingură de lemn, amestecați ambele zaharuri în ciocolata răcită cu cafeaua, vanilia și Zara. Se amestecă 1 lingură de apă caldă. Rupeți și bateți oul, apoi amestecați maioneza până când este netedă și lucioasă. Cernem peste amestecul de făină și cacao, apoi împăturim ușor cu o spatulă fără a amesteca prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se toarnă amestecul în tablă, apoi se întinde ușor și uniform în colțuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Coaceți timp de 30 de minute. Când o frigăruie este introdusă în mijloc, ar trebui să iasă cu doar câteva firimituri umede lipite de ea. Dacă este gătit prea mult, amestecul se va usca; nu suficient de lung și se poate scufunda. Lăsați în formă până se răcește complet, apoi slăbiți părțile laterale cu un cuțit cu lamă rotundă. Întoarceți-vă pe o placă, îndepărtați hârtia de căptușeală și tăiați-o în 12 pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Brownies. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista