Rețeta makeover-ul suprem: musaca poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, ceapă, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 175 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Makeover final: Lasagna, Makeover final: burgeri, și Ultimul makeover: Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și largă. Sfat în ceapă și usturoi, apoi prăjiți timp de 6-8 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați morcovii și prăjiți încă 2 minute. Amestecați carnea în tigaie, rupând-o în timp ce amestecați. Gatiti si amestecati la foc mare pana cand carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă vinul și se gătește scurt până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Se amestecă scorțișoara și ienibaharul. Sfat în roșii, roșii pure și 1 lingură de apă (amestecată cu orice sucuri rămase în cutie), apoi amestecați pentru a sparge roșiile. Se condimentează cu puțin piper, se adaugă tot oregano și jumătate de pătrunjel, se acoperă, apoi se fierbe la foc mic timp de 50 de minute, amestecând ocazional. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se amestecă pătrunjelul rămas. Se poate face cu o zi înainte și refrigerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
În timp ce carnea gătește (cu excepția cazului în care faceți acest lucru cu o zi înainte) pregătiți vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Ungeți puțin din uleiul rămas pe 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Se amestecă restul de ulei cu sucul de lămâie. Tăiați vinetele în felii de lungime de 1 cm grosime, apoi așezați-le pe foile de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Ungeți cu amestecul de ulei și lămâie, apoi condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Se coace 20-25 de minute până se înmoaie, apoi se lasă deoparte. Cuptor inferior la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Întindeți 2 linguri mari de amestec de carne pe fundul unui vas rezistent la cuptor (aproximativ 28 x 20 x 6cm adâncime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Așezați feliile de vinete deasupra, ușor suprapuse. Puneți deasupra restul amestecului de carne. Bateți ouăle într-un castron. Slăbiți făina de porumb cu puțin iaurt, amestecați restul de iaurt, apoi amestecați-l în ouă cu jumătate de brânză. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se toarnă și se întinde peste carne pentru a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
14
Se presară cu restul de brânză, puțină scorțișoară și o grătar de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
15
Coaceți timp de 50 de minute-1 oră până la barbotare și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Lăsați musaca să se așeze timp de 8-10 minute, apoi împrăștiați peste niște pătrunjel tocat și tăiați-l în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
17
Se servește cu o salată de roșii, ceapă roșie și rachetă.
Moussaka funcționează foarte bine cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.