Makeover Cartofi cu smântână

Makeover Cartofi cu smântână
Makeover Sour Cream Potatoes este o garnitură lacto ovo vegetariană. O porție conține 218 calorii, 9 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați făină, brânză cheddar, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 32%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu cafea cu smântână Makeover, Enchiladas cu pui cu smântână Makeover și Cartofi cu smântână.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii, țelina și ceapa într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; acoperiți și gătiți până când se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Între timp, topește untul într-o cratiță mică; se amestecă făina, sarea, semințele de țelină și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Transferați sosul într-un castron mare; se amestecă smântâna, 1/2 cană de brânză cheddar, brânză procesată și 3 linguri de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgeți amestecul de cartofi; se adaugă în sos și se amestecă ușor până se îmbracă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Transferați într-un 3-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când devine clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se presară cu brânză rămasă; se acopera si se lasa sa stea 5 minute sau pana cand branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se presară cu arpagicul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista