Make-Ahead Ooey-Chifle Lipicioase Lipicioase

Make-Ahead Ooey-Chifle Lipicioase Lipicioase
Face-Ahead ooey-Gooey chifle lipicioase ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 187 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ați evaporat lapte degresat, sirop de porumb, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ooey-Chifle De Scorțișoară Lipicioase, Rulouri De Scorțișoară Paleo Lipicioase, Ooey, Lipicioase, și Ooey Gooey Pizza Dip.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și 1 linguriță de zahăr granulat în 1/4 cană de apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Așezați 3 3/4 căni de făină, 1/4 cană de zahăr granulat, nucșoară și sare într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Combinați 2/3 cană de lapte, 1/4 cană de apă și ou. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de lapte și amestecul de drojdie prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați pentru un minut suplimentar. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
OuăOuă
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați 1/3 cană de lapte, 1 cană de zahăr brun, sirop de porumb și margarină într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
MargarinăMargarină
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc. Împărțiți pecanele uniform între tigăile rotunde de 2 (9 inci) acoperite cu spray de gătit. Acoperiți fiecare cu jumătate de amestec de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci PecanNuci Pecan
7
Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Rulați într-un dreptunghi de 24 x 10 inci pe o suprafață ușor făinată; acoperiți întreaga suprafață a aluatului cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
RolaRola
9
Combinați 1/4 cană de zahăr brun și scorțișoară într-un castron mic; presărați uniform peste aluat. Începând cu o latură lungă, rola de moda jeleu-rola; prindeți cusătură pentru a sigila (nu sigilați capetele de rola).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Tăiați rola în felii de 24 (1 inch), folosind sfoară sau ață dentară. Aranjați 12 felii, tăiate cu părțile în sus, în fiecare tigaie. Acoperiți cu folie de plastic acoperită cu spray de gătit și lăsați să crească în frigider 8 până la 24 de ore sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
11
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Coaceți rulourile la 375 timp de 23 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor exterioare ale tigăilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
13
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei; inversați pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Combinați amestecul de drojdie, 3 căni de făină, zahăr granulat, nucșoară și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 2/3 cană de lapte, 1/4 cană de apă și ou. Bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini. Continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista