Face-Ahead ooey-Gooey chifle lipicioase ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 187 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ați evaporat lapte degresat, sirop de porumb, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ooey-Chifle De Scorțișoară Lipicioase, Rulouri De Scorțișoară Paleo Lipicioase, Ooey, Lipicioase, și Ooey Gooey Pizza Dip.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia și 1 linguriță de zahăr granulat în 1/4 cană de apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bol
2
Așezați 3 3/4 căni de făină, 1/4 cană de zahăr granulat, nucșoară și sare într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Combinați 2/3 cană de lapte, 1/4 cană de apă și ou. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de lapte și amestecul de drojdie prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați pentru un minut suplimentar. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Drojdie
Lapte
Ouă
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați 1/3 cană de lapte, 1 cană de zahăr brun, sirop de porumb și margarină într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Margarină
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc. Împărțiți pecanele uniform între tigăile rotunde de 2 (9 inci) acoperite cu spray de gătit. Acoperiți fiecare cu jumătate de amestec de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Zahăr Brun
Nuci Pecan
7
Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
8
Rulați într-un dreptunghi de 24 x 10 inci pe o suprafață ușor făinată; acoperiți întreaga suprafață a aluatului cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Rola
9
Combinați 1/4 cană de zahăr brun și scorțișoară într-un castron mic; presărați uniform peste aluat. Începând cu o latură lungă, rola de moda jeleu-rola; prindeți cusătură pentru a sigila (nu sigilați capetele de rola).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Aluat
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Tăiați rola în felii de 24 (1 inch), folosind sfoară sau ață dentară. Aranjați 12 felii, tăiate cu părțile în sus, în fiecare tigaie. Acoperiți cu folie de plastic acoperită cu spray de gătit și lăsați să crească în frigider 8 până la 24 de ore sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
11
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Coaceți rulourile la 375 timp de 23 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor exterioare ale tigăilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
13
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei; inversați pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Combinați amestecul de drojdie, 3 căni de făină, zahăr granulat, nucșoară și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați 2/3 cană de lapte, 1/4 cană de apă și ou. Bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini. Continuați cu pasul