Make-Ahead ciuperci marinate cu Kale, morcovi ras și parmezan
Make-Ahead ciuperci marinate cu Kale, morcovi ras și parmezan este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 2. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 456 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați broccoli rabe, fulgi de piper, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Make-Ahead Morcovi Coapte, Creveți Marinați Înainte, și Chiftele de pui-feta Make-Ahead cu iaurt de arpagic și morcovi.
Instrucțiuni
Bateți împreună 6 linguri de ulei de măsline, muștar, fulgi de piper, usturoi, suc de lămâie și 1 vârf mare fiecare sare și piper negru.
Adăugați ciuperci; aruncați pentru a acoperi (ar trebui să fie parțial scufundat în marinată). Acoperiți și lăsați să se marineze la frigider peste noapte.
Între timp, încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați broccolini și prindeți sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana la verde aprins, aproximativ 5 minute.
Lăsați să se răcească, apoi aruncați împreună cu parmezan, morcovi și varză. A se păstra într-un recipient etanș.
A doua zi, scoateți usturoiul din marinada de ciuperci. Lingurați ciupercile și marinada rămasă peste salată și aruncați împreună. Dacă vă pregătiți pentru lucru, împachetați complet într-un recipient etanș pentru a merge.