Maja Blanca (Budincă De Cocos)

Maja Blanca (Budincă De Cocos)
Maja Blanca (Budinca de nucă de cocos) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 121 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 21 de cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 449 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Un amestec de zahăr, sâmburi de porumb, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Maja Blanca (Budincă De Cocos), Maja Blanca Maiz (Budincă De Porumb), și Maja Blanca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți un vas de copt de 8 inci sau o tigaie și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă 1/2 cană de apă cu amidonul de porumb într-un castron și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați laptele de cocos, 3/4 cană de apă și zahărul într-o cratiță la foc mic și amestecați până când zahărul este dizolvat. Aduceți amestecul la fierbere, adăugați boabele de porumb, apoi amestecați amestecul de amidon de porumb, amestecând rapid pentru a evita cocoloașele, deoarece devine foarte gros. Aduceți amestecul înapoi la fierbere și fierbeți până se îngroașă complet și se omogenizează, amestecând continuu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă maja blanca în vasul pregătit și se lasă deoparte să se răcească până se întărește, aproximativ 2 ore.
5
Așezați fulgii de nucă de cocos într-o tigaie uscată la foc mediu și amestecați pentru a prăji. Urmăriți-le cu atenție pentru a nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți fulgii de nucă de cocos prăjiți într-un castron, lăsați să se răcească și presărați budinca înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista