Maja Blanca (Budincă De Cocos)
Maja Blanca (Budinca de nucă de cocos) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 121 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 21 de cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 449 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Un amestec de zahăr, sâmburi de porumb, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Maja Blanca (Budincă De Cocos), Maja Blanca Maiz (Budincă De Porumb), și Maja Blanca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 8 inci sau o tigaie și puneți-l deoparte.
Se amestecă 1/2 cană de apă cu amidonul de porumb într-un castron și se amestecă până se omogenizează.
Combinați laptele de cocos, 3/4 cană de apă și zahărul într-o cratiță la foc mic și amestecați până când zahărul este dizolvat. Aduceți amestecul la fierbere, adăugați boabele de porumb, apoi amestecați amestecul de amidon de porumb, amestecând rapid pentru a evita cocoloașele, deoarece devine foarte gros. Aduceți amestecul înapoi la fierbere și fierbeți până se îngroașă complet și se omogenizează, amestecând continuu, aproximativ 2 minute.
Se toarnă maja blanca în vasul pregătit și se lasă deoparte să se răcească până se întărește, aproximativ 2 ore.
Așezați fulgii de nucă de cocos într-o tigaie uscată la foc mediu și amestecați pentru a prăji. Urmăriți-le cu atenție pentru a nu arde.
Scoateți fulgii de nucă de cocos prăjiți într-un castron, lăsați să se răcească și presărați budinca înainte de servire.