Maioneză Vegană

Maioneză Vegană
Maioneza vegană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, tofu extra-ferm, caju și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Maioneză Vegană, Maioneză De Hrean (Vegană), și Maioneză Miso-Agave (Vegană).

Instrucțiuni

1
Așezați tofu, caju, suc de lămâie, zahăr, muștar, oțet și sare într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CajuCaju
MuștarMuștar
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Stropiți încet în ulei și pulsați până obțineți consistența care vă place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.
4
De la cei mai buni burgeri vegetarieni de pe planetă: 101 creații vegane inspirate la nivel global, pline de arome proaspete și gusturi noi interesante de Joni Marie Newman. Text 2011 de Joni Marie Newman; fotografie 2011 Editura Rockport. Publicat de Fair Winds Press.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista